Skip to content

Features

Ontdek wat we te bieden hebben

Heeft jouw organisatie ook steeds meer behoefte aan inzicht hoe betrokkenen zaken hebben ervaren en waar mogelijke verbeterpunten liggen? Collecthor heeft veel ervaring met het versturen van geautomatiseerde vragenlijsten, panelbeheer en het inpassen in jouw IT-landschap.

Surveys

In de surveytool is een breed aanbod aan onderzoeksvragen beschikbaar, deze kunnen worden aangepast om zo de juiste feedback voor jouw organisatie te verzamelen. Wij helpen je graag met het vinden van de geschikte momenten voor het verzenden van deze vragenlijsten en hoe waardevolle data het beste gebruikt kan worden.

Panel

Collecthor geeft een unieke invulling aan de manier waarop het panel wordt benaderd en hoe het panel in het systeem is opgebouwd en wordt uitgenodigd. Het is eenvoudig om selecties te maken en daarmee de juiste doelgroep te bereiken waarbij het vervolgens mogelijk is loyale panelleden op unieke wijze te belonen. Bouw daarnaast meerdere panels op en houd alles bij via een gepersonaliseerd dashboard.

Integraties

Het is mogelijk om op verzoek integraties te ontwikkelen. Wanneer een integratie voor meerdere klanten interessant is, proberen we de kosten met elkaar te delen. Zo zorgen we er samen voor dat de software zo efficiënt mogelijk wordt. Op dit moment hebben we o.a. een connectie met Microsoft Power BI, SendGrid en bunq.

Dashboard & Reporting

Via het dashboard van Collecthor is goed te zien hoe lopende projecten verlopen en waar mogelijk moet worden bijgestuurd. Er is overzichtelijk weergegeven welke kanalen worden gebruikt om respons te verzamelen en hoeveel respons al is opgehaald via de verschillende kanalen.

Ook is het met Collecthor mogelijk om lopende projecten te delen met stakeholders. Via de functie ‘reporting’ kunnen projecten worden gedeeld met betrokkenen.