loader-logo

Geautomatiseerde vragenlijsten

Heeft jouw organisatie ook steeds meer behoefte aan inzicht hoe betrokkenen zaken hebben ervaren en waar mogelijke verbeterpunten liggen? Collecthor heeft veel ervaring met het versturen van geautomatiseerde vragenlijsten.

In de surveytool is breed aanbod aan onderzoeksvragen beschikbaar, deze kunnen worden aangepast om zo de juiste feedback voor jouw organisatie te verzamelen. Wij helpen je graag met het vinden van de geschikte momenten voor het verzenden van deze vragenlijsten en hoe waardevolle data het beste gebruikt kan worden.

Bekijk het aanbod

Bouw een klantpanel op

Collecthor geeft een unieke invulling aan de manier waarop het panel wordt benaderd en hoe het panel in het systeem is opgebouwd

Beloon loyale panelleden op unieke wijze

Collecthor geeft een unieke invulling aan de manier waarop het panel wordt benaderd en hoe het panel in het systeem is opgebouwd.

Gepersonaliseerd paneldashboard

Collecthor geeft een unieke invulling aan de manier waarop het panel wordt benaderd en hoe het panel in het systeem is opgebouwd.
people

Bouw meerdere panels op

Met de software van Collecthor is het eenvoudig om meerdere panels te beheren.

Haal het maximale resultaat uit het panel​

Collecthor gebruikt een unieke aanpak in de benadering van het panel. Het is eenvoudig om selecties te maken en daarmee de juiste doelgroep te bereiken.

Integraties

Samen willen we er graag voor zorgen dat iedere organisatie de onderzoekssoftware optimaal benut!

We zien elkaar bij Collecthor daarom niet als concurrenten, maar werken graag samen om het platform voor iedere gebruiker te verbeteren. Het draait allemaal om het effectief door ontwikkelen van de software, zo kunnen we ervoor zorgen dat we klanten zo lang mogelijk goed van dienst te zijn.

Het is daarom mogelijk om op verzoek integraties te ontwikkelen. Wanneer een integratie voor meerdere klanten interessant is, proberen we de kosten met elkaar te delen. Zo zorgen we er samen voor dat de software zo efficiënt mogelijk wordt.

Benieuwd of jouw gewenste integratie mogelijk is? Neem vrijblijvend contact op!
Neem contact op

Bestaande integraties

Dashboard & reporting

Via het dashboard van Collecthor is goed te zien hoe lopende projecten verlopen en waar mogelijk moet worden bijgestuurd. Er is overzichtelijk weergegeven welke kanalen worden gebruikt om respons te verzamelen en hoeveel respons al is opgehaald via de verschillende kanalen.

Ook is het met Collecthor mogelijk om lopende projecten te delen met stakeholders. Via de functie 'reporting' kunnen projecten worden gedeeld met betrokkenen.

Neem contact op