loader-logo

Geautomatiseerde vragenlijsten

Heeft jouw organisatie ook steeds meer behoefte aan inzicht hoe betrokkenen zaken hebben ervaren en waar mogelijke verbeterpunten liggen? Collecthor heeft veel ervaring met het versturen van geautomatiseerde vragenlijsten.

In de surveytool is breed aanbod aan onderzoeksvragen beschikbaar, deze kunnen worden aangepast om zo de juiste feedback voor jouw organisatie te verzamelen. Wij helpen je graag met het vinden van de geschikte momenten voor het verzenden van deze vragenlijsten en hoe waardevolle data het beste gebruikt kan worden.

Bekijk het aanbod

Bouw een klantpanel op

Collecthor geeft een unieke invulling aan de manier waarop het panel wordt benaderd en hoe het panel in het systeem is opgebouwd

Beloon loyale panelleden op unieke wijze

Collecthor geeft een unieke invulling aan de manier waarop het panel wordt benaderd en hoe het panel in het systeem is opgebouwd.

Gepersonaliseerd paneldashboard

Collecthor geeft een unieke invulling aan de manier waarop het panel wordt benaderd en hoe het panel in het systeem is opgebouwd.
people

Bouw meerdere panels op

Met de software van Collecthor is het eenvoudig om meerdere panels te beheren.

Haal het maximale resultaat uit het panel​

Collecthor gebruikt een unieke aanpak in de benadering van het panel. Het is eenvoudig om selecties te maken en daarmee de juiste doelgroep te bereiken.

Integraties

Samen willen we er graag voor zorgen dat iedere organisatie de onderzoekssoftware optimaal benut!

We zien elkaar bij Collecthor daarom niet als concurrenten, maar werken graag samen om het platform voor iedere gebruiker te verbeteren. Het draait allemaal om het effectief door ontwikkelen van de software, zo kunnen we ervoor zorgen dat we klanten zo lang mogelijk goed van dienst te zijn.

Het is daarom mogelijk om op verzoek integraties te ontwikkelen. Wanneer een integratie voor meerdere klanten interessant is, proberen we de kosten met elkaar te delen. Zo zorgen we er samen voor dat de software zo efficiënt mogelijk wordt.

Benieuwd of jouw gewenste integratie mogelijk is? Neem vrijblijvend contact op!
Neem contact op

Bestaande integraties

Waarom kiezen voor Collecthor?

Created by Tomasz Pasternakfrom the Noun Project
We zijn super flexibel

De software van Collecthor is super goed te integreren is met andere systemen. Het is mogelijk om op verzoek API koppelingen te ontwikkelen.

Created by Becrisfrom the Noun Project
Ervaren in het doen van marktonderzoek

Samen met de ME Research group hebben we jarenlange ervaring in het doen van marktonderzoek.

Created by Till Teenckfrom the Noun Project
Eerlijke prijzen

Collecthor hanteert eerlijke prijzen. Geen onverwachte oplopende kosten of een zeer beperkt aantal users.

Created by Gregor Cresnarfrom the Noun Project
Persoonlijke ondersteuning wanneer het nodig is

Samen met de ME Research group hebben we jarenlange ervaring in het doen van marktonderzoek.

project planning 01 expandlineCreated by priyankafrom the Noun Project

Mailing

Sendgrid is gespecialiseerd in het versturen van mails. Met Sendgrid kunnen eenvoudig mails worden opgesteld. De resultaten van de mailing zijn met Sendgrid gemakkelijk te analyseren. SendGrid zit al volledig geïntegreerd in Collecthor.

Created by Kirby Wufrom the Noun Project
Dashboard & Reporting

Met het dashboard van Collecthor is overzichtelijk te zien hoe lopende projecten lopen en waar mogelijk moet worden bijgestuurd. Ook is het mogelijk om lopende projecten te delen met stakeholders.