loader-logo

Nieuwe ideeën voor integraties? We denken graag mee!

We werken graag mee aan nieuwe integraties en zijn bereid samen te investeren in waardevolle toevoegingen.
img-icon

SendGrid

Sendgrid is gespecialiseerd in het versturen van mails. SendGrid maakt het mogelijk om gemakkelijk een visueel aantrekkelijke mails op te stellen. De resultaten van de mailings zijn gemakkelijk te analyseren binnen SendGrid. Deze service is inbegrepen binnen de verschillende pakketten die worden aangeboden.
img-icon

Survey JS

Survey JS beschikt over een zeer uitgebreid aanbod aan type onderzoeksvragen. Daarnaast is het eenvoudig een vragenlijst op te stellen en de juiste onderzoeksmethodiek te gebruiken. Met Survey JS is het mogelijk om meerdere onderzoekkanalen toe te voegen per onderzoek. Binnen de surveytool zijn ook meerdere talen beschikbaar.
img-icon

Microsoft Power BI

Collecthor beschikt over een koppeling met Microsoft Power BI. Met Microsoft Power BI is het eenvoudig om data visueel inzichtelijk te maken. Collecthor is niet alleen geschikt voor Microsoft Power BI, ook kan een koppeling worden ontwikkeld voor andere business intelligence systemen.
img-icon

Bunq Banking

Gebruik voor het uitbetalen van trouwe panelleden de integratie met Bunq. Via Bunq is het eenvoudig om beloningen uit te betalen aan panelleden.